SU ARITMA

Su Arıtma Cihazları Bakım Onarım Ve Satışı

Archive for Temmuz, 2009

Bakım Ve Onarım Yaptığımız Bazı Su Arıtma Cihazı Markaları

Temmuz 10th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

AQUALİNE-AQUATÜRK-BMS SU ARITMA-WATER CLINIC-İHLAS SU ARITMA-WATER LIGHT-AURA CEBİLON SU ARITMA-PUREPRO WATER-SPRİNG WATER-PENTAİR WATER – AQUACARE-WATERBOX-COMTECH

Category: SU ARITMA | No Comments »

Sert (Kireçli) Su Problemleri ve Arıtma Yöntemleri

Temmuz 9th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik


Sert sular içildiklerinde, mide bağırsak ve cilt rahatsızlıklarına neden olabildikleri için sağlık yönünden tercih edilmezler. Sert su, enerji sarfiyatını, temizlik maddesi kullanımını ve kimyasal maddelerin tüketimini arttırır. Ayrıca tesisatlarda, ısıtıcı cihazlarda, çamaşır, bulaşık, ütü gibi makinalarda, tıkanmalara ve makinaların kireçten dolayı ağır hasar görmesine, kalitesinin düşmesine ve aşırı enerji sarfiyatlarına neden olmaktadır.  Ayrıca boya ve apre tesislerinde telafisi mümkün olmayan arıza oluşturur.

  1. İstenilen kapasitede dizayn edilebilir.

  2. Tam Otomatik çok yollu servis/yıkama valfine sahiptir.

  3. FRP polyester tank malzemesine sahiptir.

  4. Dolgu malzemesi reçine  mineralidir.

  5. Tank içi tüm komponentler korozyona karşı dayanıklıdır.

  6. Çalışma basıncı 2 – 6 bardır.

  7. Rejenerasyonlarda düşük su tüketimi sağlar.

  8. İşletme masrafı ve enerji sarfiyatı düşüktür.

Sert su, suda yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum iyonu bulunması sonucu oluşur. Ülkemizdeki en önemli su problemidir.

Yaşattığı sorunlar başlıca ;

> Gergin bir cilt ve sert saçlar.
> Daha çok sabun ve temizleme ürünü kullanımı.
> Küvetinizde ve lavabolarınızda sabun köpüğü lekesi oluşması.
> Tabaklar, cam eşyalar ve çatal bıçak üzerinde lekeler.
> Su tesisatında kireçlenme ve tıkanıklık.
> Yüksek elektrik ve gaz faturaları.
> Araç ve gereçlerinizin ömrü kısalır bakım onarım masrafları artar.

Çözümü ise ;

NTS Su yumuşatma cihazları

Dahadetaylı bilgi ve fiyatları için bizimle iletişime geçin.

Category: SU ARITMA | No Comments »

Su Arıtma Cihazı Bakım Ve Onarım Servisi

Temmuz 9th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

Teknik Servisimiz her marka ve model içme ve kullanma suyu arıtıma sistemlerinize  17 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle en iyi servis hizmetini vermektedir.
Unutmayın ki su arıtma cihazınız bakımları yapıldığı sürece daha etkili temizlik yapacak ve daha sağlıklı su üretecektir.

Bakım ve Onarımlarını yaptığımız Bazı Su Arıtma Cihazı Markaları

AQUALİNE-AQUATÜRK-BMS SU ARITMA-WATER CLINIC-İHLAS SU ARITMA-WATER LIGHT-AURA CEBİLON SU ARITMA-PUREPRO WATER-SPRİNG WATER-PENTAİR WATER-AQUACARE-WATERBOX-GE MERLİN-ROSİTELL

Category: SU ARITMA | No Comments »

Nisa Teknik Su Arıtma Su Arıtma Cihazları Su Arıtımı Su Arıtma

Temmuz 9th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

Firmamız her ölçekte evsel, ticari ve endüstriyel su arıtma sistemlerinin tasarım, imalat, taahhüt ve satış sonrası destek hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Category: SU ARITMA | No Comments »

Ev Tipi Su Arıtma

Temmuz 9th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

Tezgah altı reverse osmosis cihazları, 5 kademeli filtrasyonu, 12 lt lik muhafaza tankı ve özel musluğu ile aileniz ve işletmeniz için adeta bir memba kaynağıdır.Şehir şebeke suları genellikle içme suyu standartlarını sağlarlar fakat.

Suda bulunan klor, çamur sızıntıları ve depolarımızdaki kirlilik nedeniyle hem tad olarak hem de psikolojik olarak içime uygun değildir. Tezgah altı RO sistemi ile mevcut şebeke suyunuzdaki deterjanlar, ağır metaller, kimyasal toksinler,radyoaktif partiküller, virüsler, mikroplar ve kansere yol açan diğer kirleticileri arıtarak siz ve çocuğunuz için güvenle içime uygun saf, temiz ve lezzetli içme suyu hazırlar.

Arıtılmış suyunuzu ister özel musluğundan kullanabilir, ister buzdolabınızın sebiline, buz makinanıza veya çay-kahve makinanıza hat çekebilirsiniz.

1. Kademe
Öncelikle ön filtre kartuşu ile suda bulunan 5 mikron büyüklüğündeki tortular tutulur.

2. Kademe
Su, bu kademede aktif karbon blok filtreye gelir. Olumsuz anlamda tat, koku ve renk yaratan organik maddeler ve klor aktif karbonun yüksek yüzey alanına sahip yapısı sayesinde filtre edilir.

3. Kademe
Hassas filtre kartuşu ile suda bulunan 1 mikron büyüklüğündeki tortular tutulur. Böylece ozmoz membranının verimli çalışması ve uzun ömürlü olması sağlanır.

4. Kademe
Daha sonra, cihaz üzerindeki pompa vasıtasıyla basınçlandırılan su Ters Ozmoz membranına gelir. Üzerinde milimetrenin milyonda biri mertebesinde gözenekler bulunan yarı geçirgen zardan oluşan membran tarafından filtre edilerek suda çözülmüş halde bulunan kurşun, civa, nitrat gibi ağır metaller ve virüs, bakteri, kireç, çeşitli kimyasallar gibi kirleticilerin tamamından arındırılarak size ideal bir içme suyu sağlar.İstenildiği taktirde değişik kapasitelerde seçilebilir.50-75-100 Gpd

5. Kademe
Yüksek derecede filtre edilmiş su tatlandırıcı filtreye gelerek burada yumuşak ve zevkli bir içim için zenginleştirilir.

Tüm bu kademelerden geçerek içime hazırlanan su, 12 litrelik muhafaza tankında depolanarak istediğiniz zaman özel musluğundan hizmetinize sunulur.

 

 


Category: SU ARITMA | No Comments »

Damacana Su Kullanım Ve Maliyet Tablosu

Temmuz 9th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

NTS Su Arıtma Cihazları ile elde edeceğiniz su, para ile satın aldığınız su’ya kıyasla ÇOK DAHA UYGUN hatta bedava sayılabilir.

NTS Su Arıtma Cihazı, ödeyeceğiniz “cihaz bedeli”ni kısa zamanda amorti eder, periyotlarla değişen filtrelere ise “hazır su”ya verdiğiniz bedellerden cok daha uygun bedeller ödersiniz.

Sağlıklı ve emin olarak su içerken, su’ya az miktarlarda bedeller ödeyeceksiniz.

Category: EVSEL SU ARITMA | No Comments »

Web Stats
ihlas