SU ARITMA

Su Arıtma Cihazları Bakım Onarım Ve Satışı

Archive for Şubat, 2009

Laboratuvar Tipi Saf Su Cihazı

Şubat 5th, 2009 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

NTS 7 SAF SU CİHAZI

Cihaz emsallerine göre çok daha az yer kaplar. Çıkıs suyu set edilebilir. Bu değerin üzerine çıktığında sinyal verir. 4 asamadan olusan filtrelerin değişim zamanlarında sinyal verir. Su kaçağı durumunda sinyal verir elektrik ve giris suyunu keser. 24 saat su kalitesini  Dijital olarak gösterir.

Cihaz partikül tutucu ve aktif karbon filtrasyon, reverse osmosis ultra saf reçine ile deiyonizasyon tekniklerini kullanarak çıkışında çok yüksek kalitede ( 0.05 µS/cm ) saf su vermektedir.

Cihazdan alınan saf su kalitesi (distilled water) distilasyon yöntemi ile alınan sudan daha iyi kalitede olduğu için her türlü laboratuvar uygulamaları  (Biyokimya, Hemotoloji, Seroloji, Otoanalizör vb.)hassas analizler için uluslar arası Standartlarda saf su sağlamaktadır.

NTS REVERSE OSMOSİS SAF SU CİHAZI ÖZELLİKLERİ

Çıkış suyu set edilebilir.Bu değerin üzerine çıktığında sinyal verir. 5 aşamadan oluşan filtrelerin değişim zamanlarında sinyal verir. Su kaçağı durumunda sinyal verir elektrik ve giriş suyunu keser. 24 saat su kalitesini dijital olarak gösterir.

Marka

NTS

Model

NTS-7

Saf Su Cihazı Özellikleri

Ortalama Saf Su Üretim Kapasitesi

380 LT/GÜN

Saf Su Kalitesi

0.05 µS/cm

Cihaz Ölçüleri

Yükseklik.48cm. Genişlik.30cm. Derinlik.38cm.

Sarf Malzemeleri

Filtrasyon Kartuşları – Membran – Reçine

Çalışma Basıncı

2-4 BAR

Elektrik

220 V. 50 Hz.

Çalışma Sıcaklığı

1-45 C

Adeti

1 ADET

Category: SAF SU CİHAZI | No Comments »

Web Stats
ihlas