SU ARITMA

Su Arıtma Cihazları Bakım Onarım Ve Satışı

Archive for Aralık, 2008

Su Yumuşatma Cihazı Fiyat

Aralık 4th, 2008 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

ÖZELLİKLER:

PENTAİR 5600 TIMER YUMUŞATMA VALFİ-AQUALİNE 8×17 MİNİ KABİNET-AQUALİNE İTHAL REÇİNE-ÖLÇÜLERİ:CİHAZ BOYUTU-30x75x50 TANK BOYUTU-8X17

Su arıtma cihazlarımız 2 yıl yerinde onarım garantili olmasının yanı sıra, İzmir içi montaj  fiyatımıza dahildir.Tüm ürünlerimize kredi kartlarına 9 Aya kadar taksit imkânı sunmaktayız.

Sert sular içildiklerinde, mide bağırsak ve cilt rahatsızlıklarına neden olabildikleri için sağlık yönünden tercih edilmezler. Sert su, enerji sarfiyatını, temizlik maddesi kullanımını ve kimyasal maddelerin tüketimini arttırır. Ayrıca tesisatlarda, ısıtıcı cihazlarda, çamaşır, bulaşık, ütü gibi makinalarda, tıkanmalara ve makinaların kireçten dolayı ağır hasar görmesine, kalitesinin düşmesine ve aşırı enerji sarfiyatlarına neden olmaktadır.  Ayrıca boya ve apre tesislerinde telafisi mümkün olmayan arıza oluşturur.

  1. İstenilen kapasitede dizayn edilebilir.

  2. Tam Otomatik çok yollu servis/yıkama valfine sahiptir.

  3. FRP polyester tank malzemesine sahiptir.

  4. Dolgu malzemesi reçine  mineralidir.

  5. Tank içi tüm komponentler korozyona karşı dayanıklıdır.

  6. Çalışma basıncı 2 – 6 bardır.

  7. Rejenerasyonlarda düşük su tüketimi sağlar.

  8. İşletme masrafı ve enerji sarfiyatı düşüktür.

 

 

Category: SU YUMUŞATMA | No Comments »

Su Arıtma Fiyat

Aralık 4th, 2008 by Su Arıtma Sistemleri Nisa Teknik

AQUALİNE KAPALI KASA POMPALI REVERSE OSMOSİS TEZGAH ALTI SU ARITMA CİHAZI

ÖZELLİKLER:

6 AŞAMALI FİLTRE-YÜKSEK VERİMLİ SESSİZ POMPA-75 GPD LG MEBRAN FİLTRE-12 LİTRE METAL TANK (KASA İÇERİSİNDE)-KOLAY DEĞİŞTİRİLEBİLİR FİLTRE-ÇEVİRMELİ LÜX MUSLUK-ÖLÇÜLERİ:32x47x39

AQUALİNE  POMPALI REVERSE OSMOSİS TEZGAH ALTI SU ARITMA CİHAZI

ÖZELLİKLER:

5 AŞAMALI FİLTRE-YÜKSEK VERİMLİ SESSİZ POMPA-75 GPD AQUALİNE MEBRAN FİLTRE-12 LİTRE METAL TANK-ÇEVİRMELİ LÜX MUSLUK-ÖLÇÜLERİ:CİHAZ BOYUTU-37x45x20 TANK BOYUTU-28x38x28

 

Su arıtma cihazlarımız 2 yıl yerinde onarım garantili olmasının yanı sıra, İzmir içi montaj ve kdv fiyatımıza dahildir.Tüm ürünlerimize bonus kredi kartına 12 Aya kadar taksit imkânı sunmaktayız.

Organizasyon sistemi ile satış yapan kapı pazarlama firmalarının fiyat farklılıkları, siz müşterilerimizi kesinlikle ürünlerimizin kalitesi açısından yanılgıya düşürmesin.

Hangi tip su arıtma cihazı olursa olsun, sistemin yıllık periyodik bakımlarının teknik kişilerin kontrolünde mutlaka yapılması gerekmektedir, kaliteli hizmet veremeyen sadece pazarlama ve satış amacı güden firmaların sağlığınızı tehlikeye atmasına lütfen izin vermeyin.

Kendi içerisinde anlamsız rekabete girerek ne kadar adi malı ne kadar ucuza satarım diye bocalayan sahte toptancılara ve günübirlik web sitelerine lütfen itibar etmeyin. Sağlığınız ve ekonominiz için arıtma cihazı seçimlerinde profesyonel firmalardan ürün almaya dikkat ediniz.

Referanslarımızı görmek için tıklayınız.

SIKÇA SORULAN ÖNEMLİ DETAYLAR

 

Musluk sularını içme konusunda gerçekten endişelenmeli miyiz?

Evet, kesinlikle. Her ne kadar belediyeler tarafından güvenilirliği iddia edilse de şebeke sularında yaklaşık 700 organik ve inorganik madde belirlenmiştir ve bunlardan bazıları kansere, sakat doğumlara, nörolojik hastalıklara ve diğer bir çok hastalığa sebep olabilir.

   “Benim musluk suyumda sorun yok ve yıllardır içiyorum hiçbir şey olmuyor” neden böyle bir ürünü kullanayım?

Bir insan hayatı boyunca ortalama 50 ton su içer. Su içinde bulunan zararlı maddeler biranda olmasa bile zamanla insan vücuduna zarar verebilir. Dünya Sağlık Örgütü raporuna göre sağlıksız su altıncı ölüm nedeni olarak görülmektedir.

   Reverse Osmosis membranından mikrop geçer mi?

NTS su arıtma sistemleri hiper filtre mikroskobik gözeneklere sahiptir. Bilinen en küçük virüs membran filtre gözenek çapından 20 kat daha büyüktür ve sağlıklı çalışan bir Reverse Osmosis membranı suda bulunan mikro organizmaları ve zararlı karışımları geçirmez, steril, sağlıklı içme suyu üretir.

   Kullandığım  Su Arıtma Sistemlerinin bakımını nasıl yapacağım?

Sizin herhangi bir bakım yapmanıza gerek yoktur. NTS  Su Arıtma sistemleri teknik servis ağı şikayetlerinize en kısa zamanda çözüm getirir.Ayrıca müşteri talebi üzerine  filtre değişim zamanları  takip edilir.

    Su Arıtma Sistemleri suyu, damacana kaynak sularıyla karşılaştırıldığında kalite ve tat olarak nasıldır?

NTS su arıtma sistemleri suyu bir çok damacana kaynak suyundan daha kaliteli yani düşük TDS (Toplam Çözülmüş Katılar) değerli ve daha yumuşaktır. İçerdiği yüksek çözünmüş oksijen oranıyla her zaman tazedir. Damacana kaynak sularında bulunabilecek zararlı maddeler NTS Su Arıtma sistemleri suyunda bulunmaz. Tat olarak da yumuşak kaynak sularına benzer.

   Su Arıtma Sistemleri satın almaktansa kalitesinden emin olduğumuz bir damacana kaynak suyu kullanmak daha akıllıca değil mi?

Hayır. Su Arıtma sistemleri kendine ödenen parayı kısa sürede amorti eder. Daha sonrasında ise bedavaya yakın bir bedelle size kesintisiz ideal içme suyu üretir. Oysa damacana suyu ev ve işyerleriniz için sürekli bir sabit giderdir. Ayrıca en kaliteli damacana suyu bile rafta beklediği ve taşındığı sürelerde bayatlar ve risk içerir. Boşalan damacanaların en fazla 20 kere kullanılması gerektiğini biliyor musunuz?

    Su Arıtma Sistemleri’nin çalışırken dışarı su atması dezavantaj mıdır?

Gerçek anlamda arıtma mutlaka atığı olan arıtmadır. Atığı olmayan bir arıtmadan zararlı maddeler sudan tam anlamıyla alınamaz. Dışarıya atık su vermeyen arıtma yöntemlerinde zararlı maddelerin nereye gittiği sorulmalıdır. Ayrıca tuvalet sifonunu çektiğimizde bir defada ortalama 15 litre su kullandığımız düşünülürse bunun önemli bir sarfiyat olmadığı anlaşılır.

   Tezgah Altı Su  Arıtma Sistemleri almak yerine bina yada ev girişine içme suyu sistemi bağlamak daha uygun değil mi?

Hayır. Ev ve işyerlerinde 2 tür suya ihtiyaç vardır; İçme suyu ve kullanma suyu. Temizlik amacıyla kullanılan suyu içme suyu kalitesinde elde etmek çok maliyetli ve gereksizdir. Diğer taraftan en sağlıklı olan içme suyunu kullanma noktasında yani nerede tüketiyorsanız orada elde etmek ve tazeyken tüketmektir. Profesyonel bir sistemden çıkan içme suyunu tekrar tesisata gönderip pas ve asbest içerebilecek borularla temas ettirmek ve metrelerce mesafede bekletmek suyu tekrar kirletmek anlamına gelir.

Damacana Su Kullanım Ve Maliyet Tablosu

 

 

Category: EVSEL SU ARITMA | No Comments »

Web Stats
ihlas